Master Class III “Natural capital accounting: measure what matters”

18 juli 2014

+

Natuurlijk kapitaal is de onzichtbare basis voor het Nederlands bedrijfsleven. De afhankelijkheid en impact op ons natuurlijk kapitaal vormt een materieel risico voor bedrijven en bepaalt hun levensvatbaarheid in een tijd waar natuurlijke grondstoffen steeds moeilijker te krijgen zijn. De onzichtbaarheid van onze afhankelijkheid op natuurlijk kapitaal is een groot obstakel voor bedrijven om zich effectief in te zetten voor het behoud en bescherming. IUCN zal in 2015 in samenwerking met internationale experts een centrale rol spelen in de ontwikkeling van een protocol voor  “Natural capital accounting”, welke bedrijven helpt deze externaliteiten in beeld te krijgen. Tijdens deze Master Class zullen de laatste ontwikkelingen in accounting voor natuurlijk kapitaal onder de loep genomen worden.

Waarom deelnemen?

  • Tijdens deze Master Class leer je alles over de ontwikkeling van het protocol en is het jouw moment om aan te sluiten!
  • Je maakt kennis met de nieuwste methodes om inzicht te verkrijgen in jouw impact op- en afhankelijkheid van natuurlijk kapitaal.
  • Stel je vragen aan vooraanstaande experts over de integratie van natuurlijk kapitaal in jouw informatie en management systemen.

De Master Class zal vooraanstaande deskundigen, interessante case studies en senior beslissers uit het bedrijfsleven, NGO’s en de overheid samenbrengen. De Master Class is een initiatief van Leaders for Nature en Platform BEE. Er is beperkt plek, dus reserveer je deelname vandaag nog!

Datum en tijd

9 september 2014
16.30 – 22.00

Locatie

Ministerie van Economische Zaken

Bezuidenhoutseweg 73

2594 AC Den Haag

Registratie

De master class is inclusief buffet diner en drankjes en is bedoeld voor deelnemers uit de private sector. De voertaal tijdens de master class is Engels. Voor geïnteresseerde MKB bedrijven biedt Platform BEE gratis toegangskaarten aan. Voor meer informatie over deze kaarten en registratie kunt u contact opnemen met Bette Harms (bette.harms@iucn.nl, 020 3018 233).

Registreer nu hier!

 

TERUG NAAR MASTERCLASSES