Gratis advies

29 januari 2014

frogDe helpdesk van Platform Biodiversiteit, Ecosystemen & Economie biedt kosteloos ondersteuning aan bedrijven die aan de slag willen met biodiversiteit. Om hun impact op de natuur te verminderen, een positieve bijdrage te leveren en om bedrijfseconomische kansen te benutten.

De Helpdesk Bedrijfsleven & Biodiversiteit is een initiatief van Platform BEE, een samenwerking tussen VNO-NCW en IUCN NL. De helpdesk wordt gevormd door CREM en Nyenrode Business Universiteit.

Wat?

Steeds meer bedrijven onderkennen het belang van biodiversiteit. Wilt u beter begrijpen wat biodiversiteit voor uw bedrijf betekent en waarom u aan dit onderwerp aandacht moet besteden? Neem dan contact op met de Helpdesk Bedrijfsleven & Biodiversiteit. De helpdesk helpt bedrijven op weg door tot maximaal twee dagen kosteloos advies te geven.

Hoe?

U kunt direct contact opnemen met de helpdesk door online uw vraag te stellen. Een medewerker van de helpdesk neemt binnen twee werkdagen contact met u op om uw adviesaanvraag door te spreken. U hoort binnen een week of uw vraag in behandeling kan worden genomen. Indien we uw vraag kunnen behandelen, ontvangt u tot twee dagen kosteloos advies.  We sturen het advies op maat naar u toe.

cremnyenrode

 

 

TERUG NAAR HOME